Olet täällä
Etusivu > Kulutusluotto

Kulutusluotto on yleensä isompi kertalaina, jonka saa nimensä mukaisesti pankkitilille kertasummana. Löydä edullisin kulutusluotto alapuolelta näkyvästä taulukosta, jota päivitämme säännöllisin väliajoin.

(Listaus päivitetty 23.07.2018)

Edullisin 2000€ kulutusluotto

LainapalveluLainasummaKuukausieräTakaisinmaksettava summaHae luottoa
2000€99 - 199€2970€Hae lainaa
2000€99 - 199€2970€Hae lainaa

2000€99 - 199€2970€Hae lainaa

2000€99 - 199€2970€Hae lainaa

Pikavippivertailu.fi vertailee kulutusluotot

Mikäli hakusessa on edullinen kulutusluotto, niin voit aina verrata kulutusluottoja keskenään Pikavippivertailu.fi -sivustolla. Me uskomme, että edullisin kulutusluotto löytyy vain ja ainoastaan vertailemalla eri lainapalveluita keskenään.

Halpa kulutusluotto koostuu joustavasta kuukausierästä, kohtuullisesta todellisesta vuosikorosta sekä pienestä luoton avauspalkkiosta.

Vertailemme kulutusluotot 1000 – 10 000€ lainasummille, jotka ovat yleisimmät netin lainapalveluiden myöntämät kertalainat.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto – tai kertaluotto on kaikista yleisin netin lainapalveluiden rahoitustuotteista. Kulutusluottoa voit hakea maksuttomalla nettihakemuksella esittelemiemme rahoitusyhtiöiden kotisivuilta.

Yleisimmin kulutusluotto on 1000 – 10 000€ vakuudeton laina. Et siis tarvitse kulutusluotolle takaajaa, kun haet lainaa netistä.

Lainapäätöksen luottohakemuksellesi saat yleensä jo muutamissa minuuteissa ja pikanostoa käyttämällä saat rahat tilille heti.

Kulutusluottoja myöntäviä rahoituslaitoksia valvoo Suomessa Kilpailu- ja kuluttajavirasto

Mistä kulutusluottoa kannattaa hakea?

Paras kulutusluotto löytyy aina Pikavippivertailu.fi:stä. Suosittelemme hakemaan luottoa vain luotettaviksi ja vastuullisiksi todetuilta lainantarjoajilta, jotka arvostelemme sivuillamme.

Tässä muutamia kriteereitä, jotka kannattaa pitää mielessä ennen lainahakemuksen täyttämistä

  • Onko kyseessä varmasti edullisin kulutusluotto?
  • Kuinka paljon on luoton kuukausierä?
  • Onko luotossa mahdollisia piilokuluja?
  • Onko lainapalvelu luotettava ja suomalainen?

Mikä on kulutusluoton korko?

Kulutusluoton korko riippuu lainantarjoajasta. Lainapalvelun sivuilla tulee olla selkeästi esillä lainan kokonaiskustannukset kuluttajalle. Ilmoitettavissa tiedoissa näkyvät luoton avauspalkkio, laina-aika, todellinen vuosikorko, tilinhoitomaksu sekä vuotuinen nimelliskorko.

Monilla lainasivustoilla on myös oma kulutusluottolaskuri – tai lainalaskuri, jolla luoton kokonaiskustannukset voi laskea. Lainalaskurilla näet onko kyseessä edullinen luotto.

Tarvitsenko luotolle vakuuksia tai takaajia?

Netistä haettava luotto on vakuudeton kulutusluotto. Et siis pääsääntöisesti tarvitset vakuuksia tai takaajia luotollesi. Isompien lainasummien (5000 – 10 000€ kulutusluotto) kohdalla rahoitusyhtiö saattaa pyytää sinulta esimerkiksi tulotositteita maksukykysi varmistamiseksi.

Voiko luottoa saada työttömänä?

Kulutusluotto työttömälle on aina pienoinen riski lainaa tarjoavalle rahoitusyhtiölle tai pankille. Pienempiä luottosummia voi olla mahdollista saada myös työttömänä tai eläkeläisenä. Tällöin kannattaa kuitenkin pitää huoli siitä, että oma maksukyky riittää kuukausierien suorittamiseen.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Kulutusluoton takaisinmaksuaika riippuu lainasummasta ja valitsemastasi kuukausierästä. Esimerkiksi Saldo.com lainapalvelun kulutusluotolle voi saada maksuaikaa 29 – 41 kuukautta. Voit siis saada lainaa pitkällä maksuajalla ja pienillä kuukausierillä.

Edullinen kertalaina on paras valinta akuuttiin rahantarpeeseen

Kertalaina on kokonaisuudessaan tilille maksettava lainasumma, joten se on kaikista edullisin sekä helpoin valinta netin rahoitustuotteista. Joustoluotosta poiketen kulutusluotossa ei ole erillisiä nostopalkkioita, sillä luotosta veloitetaan vain sen aloituspalkkio.

Kertalainan etuja ovat myös sen selkeys. Voit valita itsellesi sopivan lainasumman ja kuukausierän – eikä sinun tarvitset nostaa luottoa tilille pienissä osissa. Parhaiten ns. kulutuslaina sopii isompiin kertahankintoihin, joissa ei ole aikaa odotella palkkapäivää tai kivijalkapankkien pitkiä lainapäätöksiä.

Hae vakuudeton kulutusluotto Pikavippivertailu.fi:stä vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa!

 

 

 

 

 

Top