Olet täällä
Etusivu > Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia on mahdollista saada tänä päivänä helposti netin välityksellä. Yleisin vakuudeton luotto on vakuudeton kulutusluotto, johon et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Valitse parhaat vakuudettomat lainat alta näkyvästä taulukosta.

(Lainalistaus päivitetty 5.4.2018)

Vakuudeton kulutusluotto näiltä sivustoilta

LainapalveluLainasummaKuukausieräTakaisinmaksettava summaHae luottoa
2000€99 - 199€2970€Hae lainaa
2000€99 - 199€2970€Hae lainaa

2000€99 - 199€2970€Hae lainaa

2000€99 - 199€2970€Hae lainaa

 

Miten arvostelemme lainapalvelut?

Arvostelemme lainapalvelut useamman eri kriteerin kautta. Ja koska olemme itse toimineet rahoitusalalla jo yli 10 vuoden ajan, voit luottaa tiukkoihin arviointikriteereihimme. Paras vakuudeton luotto koostuu mielestämme seuraavista asioista:

  1. Ei turhaa dokumenttien lähettelyä ja odotusaikoja
  2. Edullinen korko ja ilman ikäviä piilokuluja.
  3. Lainapalvelun luotettavuus ja vastuullisuus

Näiden kriteerien ohella arvostamme lainapalvelun nopeutta, lainaehtojen selkeyttä sekä tietenkin asiakaspalvelun asiantuntevuutta. Suosittelemmekin valikoimaan rahoituspalvelun aina huolella, sillä raha-asioiden kanssa on turha ottaa ylimääräisiä riskejä.

Netin vakuudettomat lainat ovat helppo ja nopea rahoitusapuri

Vakuudettomat lainat ovat tulleet pysyvästi rahoitusmarkkinoille – kiitos niiden vaivattoman hakuprosessin ja joustavuuden.

Suomen pankin julkaiseman tutkimuksen mukaan vakuudettomien kuluttajaluottojen suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Tämän uskotaan johtuvan Suomen kohentuneesta taloustilanteesta, jolloin ihmiset uskaltavat lainata ja sijoittaa lama-aikoina rohkeammin.

Vakuudettomat lainat ovat oiva rahoitusapuri, sillä lainaprosessi hoidetaan kokonaan verkossa ja rahat saa tilille halutessaan vaikka heti. Vakuudelliset pankkilainat ovat edelleen kömpelöitä ja hitaita, vaikka joskus pankkilaina saattaakin olla edullisempi ratkaisu.

Arkielämässä kuitenkin sattuu ja tapahtuu, eikä aina ole aikaa odottaa oman pankin lainapäätöstä. Tällöin vaihtoehdoksi jää hakea lainaa ilman vakuuksia netistä.

Vakuudetonta lainaa voit hakea aina silloin, kun elämään tulee yllättäviä menoja – tai haluat toteuttaa vaikka unelmiesi ulkomaanmatkan.

Edullinen joustoluotto on kaikista joustavin vakuudeton luotto, joka on nykyään netin yleisin lainatuote. Vakuudettomia luottoja etsiessäsi kannattaa aina vertailla luottojen korkoja ja kuluja keskenään.

Vertailun voit suorittaa sivuillamme, jonka jälkeen edullinen laina ilman vakuuksia voi olla tililläsi jopa 5 minuutissa. 

Miten haen lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudetonta lainaa on todella helppo hakea netin kautta. Hae lainaa Pikavippivertailu.fi:n esittelemien lainapalveluiden sivuilta maksuttomalla ja nopealla verkkohakemuksella.

Vakuudeton laina ei yleensä vaadi dokumenttien lähettämistä tai muutakaan paperisirkusta, vaan laina siirretään hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen tilille vaikka heti.

Esittelemämme lainasivustot tarjoavat lainaa 100 – 10 000€ lainasummille. Oli rahantarpeesi iso tai pieni – voit saada lainaa ilman vakuuksia arjen välttämättömiin hankintoihin tai omien unelmien täyttämiseen.

 

Top